24 Temmuz 2009 Cuma

aşkına eşkiya

bu sefer haber bomba ve yüzde yüz doğru. sıkı tutunun, oturun ve yanınıza bir bardak su alın.

kahramanlarımıza kendimiz kodlar verdik. yan karakterlerin ise bizzat nicklerini vereceğiz doğruluğu denetlenebilsin diye. kahramanlarımız;

aydın efesi
tire güzeli
evli imam

aydın efesi arkadaşımız, 1. nesil bir hanıma aşık olur. peşinden bir sene koşar ama başarılı olamaz. başarılı olamayınca gider, bu 1. nesil yazarın en yakın arkadaşının peşinden koşar; tire güzeli. çocuk deli aşık olur bu tire güzeli' ne, peşinden koşar aylarca ama tire güzeli' nin gönlü evli imamdadır. evli imamın tire güzeline kitlediğini öğrenen aydın efesi beline silahı koyup bursaya gider evli imamın adresini öğrenmeye.

üçüncü nesil bir arkadaşımız ve rosencr...x adlı ikinci nesil bir yazar karşılar çocuğu bursa' da. aydın efesi evli imamın adresini sorar, üçüncü nesil arkadaşımız ve rosencr...x kendisini yatıştırmaya çalışır kendisini. aydın efesi ağlar, ağlar, en sonunda ikna olur. bu sayede uludağ sözlük' ün ilk aşk cinayeti önlenilmiş, aydın efesi memleket yollarına geri dönmüştür.

bir ipucu daha; şu anda evli imam arkadaşımızla aydın efesi arkadaşımız gayet iyi arkadaşlar. olayları aşmışlar, konuşmuşlar. zaten tire güzeli ile evli imam' ın ilişkisi de ciddi değil, kısa süreli bir ilişkiymiş. bitmiş de zaten.

1 yorum: