14 Temmuz 2009 Salı

sözlükteki eşcinsel sevgililer

geçen sefer sözlük toplumunun en eşcinsel yazarının kimliğini, hatta hangi pozisyonu sevdiğini bile yazmıştık. şimdi işler kızışmış, işin içine 30 yaş üstü hiçbir şeyi unutmayan yazar arkadaşımız da girmiş. çok bomba haber, sıkı tutunun.

iddialara göre c.t. adlı eski uludağ sözlük, yeni itü sözlük yazarımız hiçbir şeyi unutmayan 30 yaş üstü kadın uludağ sözlük yazarı ile kavga halindeymiş. sebebi ise rekabet sanırım. daha önce de kendisinden bahsettiğimiz eşcinsel yazarımız (c.t.), ankara' dan bir erkekle kırıştırıyormuş. bu erkek arkadaşımız hiçbir şeyi unutmayan yazarımızın da yakın bir arkadaşı imiş.

asıl bomba şu ki, bu eşcinsel sevgililerden hiçbir şeyi unutmayan' ın arkadaşı olan yazarımız c.t. adlı yazara unutmayan yazarımız hakkındaki tüm bilgileri vermiş. bunu duyan unutmayan da bu eşcinsel erkek yazarımızla tüm ilişkisini kesmiş.

http://www.uludagsozluk.com/e/5485939/
http://www.uludagsozluk.com/e/5485878/

daha sonra bu yazıyı yazan unutmayan arkadaşımız, yazısında da "ve senin ajanı artık yanımıza almıyoruz" diyerek bu eşcinsel yazarımıza mesajı göndermiş.

pekiiiii kim bu yazar?

ankaralı bu eşcinselin nickini en kısa zamanda açıklayacağım.

3 yorum:

  1. yanlış değil belki ama eksik haber!!

    bahsi geçen ankaralı yazar eşcinsel değil christian troyun kendine bi şekilde inandırdığı bir bayandır.

    hadi bakalım...

    YanıtlaSil
  2. unutmayan kutsal ruhla çıkıyormuş.

    YanıtlaSil
  3. yok ayrıldı onlar.kutsal ruh un eski sevgilisi tekrardan yeni sevgilisi olmuş.önce unutmayan ın maskesini düşürmüş kız. ve olaylar gelişir...

    YanıtlaSil