23 Temmuz 2009 Perşembe

uludağ sözlük admini

burda daha kışkırtıcı haberler vermek istediğimi hepiniz biliyorsunuz. uludağ sözlük' ün admininin sahte hesaplarını saymanın ya da moderatörlerin kolladığı yazarların hangi nicklerle sözlüklerde fink attıklarının bilinmesi umrumda değil açıkçası. yoksa ben de uludağ sözlük' ün admininin ikinci hesaplarını biliyorum. ya da hem cemaatçi hem atatürkçü olmayı aynı anda becerdiğinin ben de farkındayım.

bu haberi de bilmeyen var mı bilmiyorum da, yazalım yine.

uludağ sözlük' ün gerçekten de insanın sinirini alan bir yazarı, ki şurup gibiymiş bu yazar, ki passifloraymış nicki...

kendisi zall ile messengerdan sohbet ederken bir webcam daveti göndermiş. webcam davetini duyan adminimizin ağzı yüzüne dolanınca haliyle afallamış, heyecanlanmış. webcam' de kızımızı gören adminimiz o kadar paniklemiş ki bilgisayarına gönderilen trojandan bi haber olarak elinden geldiğince sohbet etmeye çalışmış bu arkadaşla.

sonrası malum. uludağ sözlük' ün kodları çalınır, elma sözlük doğar, büyür, gelişir. elma sözlük kapanır, elma sözlük' ün yazarları uludağ' a tekrar akın eder, zall olayın duyulmasını istemeyip "hırsız" yazarlara hoşgeldiniz partisi bile düzenler. bu hareketinin sebebini kimse anlayamaz tabii o zamanlar. reşat çalışlar bile konuya el atar lakin iş işten geçmiş, kodları alan helsinborg' u geçmiştir.

the end.

1 yorum: