20 Temmuz 2009 Pazartesi

dramatik, sistematik, melankolik

uludağ sözlük' ün zirve gülü bir yazar arkadaşımız ki sözlük kızlarının arasından çıkmıyormuş bu şahıs, ki halk arasında "berkecan" olarak tabir edilen "delikanlı"larımızdanmış, ki melankolik bir nicki varmış bu arkadaşın...

kendisi kızların en iyi arkadaşı olmayı amaç edinmiş bir abazanmış. öyle ki kendisine bir kız arkadaşı hakkında soru soran bir arkadaşına erkeklerle alakası olmamasına rağmen kız hakkında "bırak o kızın peşini, nişanlısı falan varmış o kız sana gelmez" şeklinde uyarılar sunuyor , hemen ardından kızın peşinden kendisi koşturuyormuş. "şu çocuk senin hakkında şunları sordu" şeklinde kızın güvenini kazanmaya çalışan kahramanımız genelde bu işlerde başarılı da oluyormuş hani.

başka bir iddia ise bu arkadaşımızın biseksüel olduğu yönünde. sebebi ise zirvelerde erkeklere yaptığı el-kol hareketleri tabii ki.

6 yorum:

  1. ya versene adamın nickini herkesi çatır çutur açıklarken, bazılarının nicklerine neden nokta mokta koyuyosun? veya hiç söylemiyosun.

    YanıtlaSil
  2. Çocuk melankolik nickiyle sistematik çalışıyor demek :)

    YanıtlaSil
  3. yahu birader adam melankolik diye bas bas bağırıyo işte, daha ne nicki verecek?ben de duydum o elemanla alakalı benzer şeyler,sözlük kızlarının en yakını görüntüsünde sıvaz yapan bi çakalmış.

    YanıtlaSil
  4. bjklı değil mi, herşey beklenir. :)

    YanıtlaSil
  5. zuahuahua korkulur lan sizden :D

    YanıtlaSil
  6. adamı yakından ve sanal olarak değil gerçekten tanıyan biri olarak söyleyebilirim ki, içi dışı bir olan sıcak kanlı bir insandır. insanların çevresinde iyi niyetli adam sayısı az olduğundan kızlarla samimi olması "lan bu kadar kızla samimiyse kesin çakallık peşindedir" imajı yaratabilir ama yok harbiden öyle bir şey. bu adam farklı şehirlerde bir sürü zirveye katılmıştır, katılma olayı da bu şehirlerin ikisinde fiilen yaşaması diğerlerinde de yaşadığı şehirlerden birinin gerçekten çok yakın olmasındandır. bir sürü de hatun tanır. işin cins tarafı, bu adam iflah olmaz bir abazan olarak tasvir edilmiş yaü bunca senedir abazanlığını "sözlükten" 50 kere dindirirdi.

    beşiktaşlı olmakla da bağdaştırmış bir tane yüce lahsiyet. tuhaf tabi.

    YanıtlaSil