28 Temmuz 2009 Salı

hristiyan heteroseksüel ermeni, müslüman lezbiyen türk çıktı

sözlüğümüzün sözüm ona hristiyanı, heteroseksüeli, ermenisi kar.n nickli yazar, bildiğin eşcinselmiş. ayrıca etrafta "ermeniyim ve hristiyanım" şeklinde dolaşan yazarın ermenilikle uzaktan yakından alakası olmadığı, sırf çevresine cool gözükmek için hristiyan ayağına yattığı bilinen diğer gerçekler.

bu lezbiyen kızcağız erkeklere diş bilemek için önce onları ayartıyor, sonra da göt üstü bırakıyormuş ortada. zaten kendisine aşık ettiği erkekler de 20 yaş civarı tıfıllar. büyüklere yediremeyeceğini biliyor sanırım.

bir de herkese hayko cepkin' in kuzeni olduğunu söylemiş ermeni olduğuna inandırmak için. her ermeni hayko cepkin' in akrabası olduğunu iddia ediyor nedense. kendisi de bunlardan biriymiş demek. ne diyelim, böylece bir yazarın daha ne olduğunu ortaya çıkarmış olduk. yakında kendisinin "diğer" akrabaları hakkında da bir yazı yazacağız.

6 yorum:

  1. aslında karin diye biri yokmuş, christian troy'un feyklerinden biriymiş zuhahahaha

    YanıtlaSil
  2. ahahah cok fena kapak olmuş helal üstteki yorumu yapan arkadaşa :D

    YanıtlaSil
  3. belki de troy diye biri yoktur
    troy bu siteyi yapanin fakelerinden biridir

    olamaz mi?

    YanıtlaSil
  4. tey tey teeeeeyy...

    YanıtlaSil
  5. dedikodu bloglarının ilki ve orjinali bunun bir deney olduğunu açıklayınca yaptığınız terbiyesizliğin farkına varıp yazmayı bıraktınız mı nedir?

    YanıtlaSil
  6. ilkiyle orijinali ne lan asgdhadfgh

    YanıtlaSil