27 Temmuz 2009 Pazartesi

derin uludağ

uludağ sözlük' ün gerçek sahipleri bu arkadaşlarmış. öyle ki 4-5 hesapla ortalıkta dolanıyorlarmış moderatörler kontrolünde. uludağ sözlük' te bu kadar troll olmasının asıl sebebi de buymuş zaten. sözlüğü bırakan üst nesil yazarların sözlüğü gerçekten bıraktığını mı düşünüyorsunuz?

salça, karga, the kene, arjen robben, grand ekinoks ve nicesi...

şöyle mesela, salça bir derdim var' dan bir kızla yazışıyor. daha sonra msn e geçelim burdan zor oluyor diyor. daha sonra "mimiklerle daha iyi anlaşırız" diyerek cam açtırıyor. bu tuzaklara düşmeyelim.

ya da lock adlı yazar çaylakken salça ile beşiktaş maçına gidiyor. salça "beşiktaş iki gol atarsa açıcam yazarlığını" diyor. beşiktaş iki gol atıyor, lock yazar oluyor. bu tarz ciddiyetsiz yaklaşımları da önemseyelim. uyaralım moderatörleri.

7 yorum:

  1. vay be arkadaş bütün pislik bu birinci nesillerden çıkıyormuş.bi de bizi beğenmezler 6.nesiliz diye...

    YanıtlaSil
  2. lock böyle bir şerefsizlik yapmaz.

    YanıtlaSil
  3. salçanın skim kadar boyu var..eğer burayı okuyan bağyan yazarlar varsa uyarim dedim.

    YanıtlaSil
  4. şerefsizliği yapan lock değil ki kardeşim, salça. ayrıca kimseye güvenmemek lazım. bu sözlükte her şey olur.

    YanıtlaSil
  5. salça yalnızlıktan devren kiralık'a bile asılmış bir insan. o derece şerefsiz diyorum başka bir şey demiyorum.

    YanıtlaSil
  6. salça sen neymişin olm ya, döverim seni bak ! ydk zaten 15-16 yaşında lan, sübyancı mısınız nesiniz, sizin allah belanızı versin !

    YanıtlaSil
  7. adı üstünde salça yani bi bok olsa adı salça olmazdı.güdük boyundan yaşadığı kompleksi modlukla tatmin etmeye çalıştığı yetez gibi kızlara asılmaya da bu nedenle cesaret ediyor. bir kaç isim var bizzat yazdığını bildiğim olur olmaz vakitlerde telefonla bile arıyor. o kadar yani.. modluk gitmeden bi tane düşürebilse bari yazık.

    YanıtlaSil